"Halshugg alla somalier"

Läste nyss en artikel om ännu ett fall av facebook-rasism. Återigen är det människor som hetsar mot invandrare. Just denna gången var det i Finland som människor gått ihop och, helt oprovocerat, uppmanade varandra att halshugga och skjuta människor med somaliska rötter. Finland är ett land som är väldigt kulturellt likt Sverige och jag undrar varför man aldrig får läsa om att organiserade grupper av invandrare vill döda er Svenskar? Utan invandrare hade Sverige inte varit mycket till land. Utan oss hade ni inte haft eran kära kebab som ni äter efter ni har druckit alkohol på krogarna. För vem är det som slavar i pizzeriorna och gatuköken medans ni är ute och roar er? Vem är det som kör er hem i en taxi efter ni har varit ute och roat er? Tänk om. Invandrare bidrar till samhället, det är skamligt att vissa människor här i norden väljer att organiserat förfölja folk med invandrarbakgrund bara för att dom är just invandrare.

http://expo.se/2011/sju-misstankta-for-brott-efter-hatiska-inlagg-pa-facebook_4523.html


Läste också en annan artikel om förföljelse och hets mot folkgrupper:

http://www.dalademokraten.com/Opinion--Kultur/Ledare/2012/02/27/Romerna-och-syndabockstankandet/

Det är ingen nyhet att zigenare förföljs av Svenskar. Det är dock en allt nyare trend att muslimer förföljs och den ökar i hela Europa. Ni Svenskar som hoppas att Jimmie Åkesson kommer till makten, tror ni verkligen att vi invandrare bara ska stå och kolla på medans ni strävar allt mer efter politik som liknar Nazisternas? Vi alla vet vad Hitler gjorde. Han satte Judar och Zigenare i koncentrationsläger och eldade upp dem. Vi är inte dumma.

Hälsar till alla invandrare, var ni än kommer ifrån. Somalier som kurder som zigenare. Var på eran vakt, låt er inte luras av samhället. Ingen ska få sätta sig på oss.

Kommentarer
Postat av: Anonym

2012-03-15 @ 13:29:34
Postat av: B

Du glömde att nämna att det är mestadels muslimer som står för judehatet i Sverige.

2012-03-15 @ 13:30:18
Postat av: egg benedict

Ziggisar, aka "romer", har haft 500 år på sig att acklimatisera sig i Sverige. 500år!

Vad säger att det skall bli bättre nu?

Trots att jag är nära tvåtredjedels sekel gammal har jag aldrig någonsin haft en positiv upplevelse av möten med "Z".

Sen första gången jag 10 år gammal blev anklagad för stöld av en Z-kvinna!

Alltsedan dess, enbart negativa upplevelser.

Ang "kröka på krogen" som du (troligen nybyggare) anser vi svennar så mycket gillar, har jag aldrig sedan 1967 var mer påverkad än att jag lagligen fått köra bil!

2012-03-21 @ 20:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0